Práce s pozemky nemůže být jednodušší

21.5.2023

Pokud se zabýváte prací s pozemky, tak byste měli rozhodně zbystřit. Nezáleží na tom, zda jde o zprostředkování prodeje, oceňování, odhady či znalecké posudky. Díky našemu novému nástroji, který jsme zpřístupnili v rámci CeMapu, Vám práci jednoznačně zjednodušíme a urychlíme. Jeho prostředí jsme pečlivě odladili. Zapracovali jsme také připomínky našich uživatelů, kteří se zapojili do testovací verze.

Jednou z hlavních předností naší aplikace je intuitivní práce v interaktivní mapě. Už se nemusíte ztrácet v hromadě papírových dokumentů či překlikáváním různých webů. Interaktivní mapa Vám umožní velmi jednoduché vyhledávání na základě zadání adresy či místa, ve kterém chcete s pozemky pracovat. Následně můžete ovlivnit, jak stará data chcete zobrazit, případně si můžete filtrovat i jednotlivé typy pozemků. V mapě uvidíte současně značky jednotlivých transakcí, čísla parcel nebo staveb a zobrazit si můžete i jednotlivé stavební objekty. V případě, že jste spíše “tabulkový” typ, tak jednoduše překlikněte na tabulkový výpis a můžete stejně jednoduchým způsobem vyhledávat transakční ceny u parcel zde.

.

Jedním z našich hlavních lákadel je přímý přístup k transakčním cenám z katastru nemovitostí právě prostřednictvím naší aplikace. Vyberete si pozemky, které Vás zajímají a díky přímému propojení CeMapu s KN data rovnou nakoupíte.

.

Další silnou stránkou naší aplikace je snadné zpracování transakcí s více parcelami. Všechny pozemky, kterých se řízení týkalo, si jednoduše seskupíte do jedné transakce. Nemůže se tak stát, že byste někdy na nějaký pozemek zapomněli.

.

Nakoupená data Vám zůstanou už napořád a můžete se k nim kdykoliv vrátit. Nezapomněli jsme totiž ani na rozšířené filtry pro snadné vyhledávání. Zakoupená data si jednoduše vyhledáte, seřadíte a hlavně je na jeden klik můžete exportovat do excelu a následně použít do specializovaných programů pro odhadce či soudní znalce.

.

Zaujali jsme Vás? Vyzkoušejte si práci s transakčními cenami pozemků ještě dnes. Do konce června necháme aplikaci k dispozici všem uživatelům CeMapu, kteří mají zakoupený jakýkoliv tarif či čerpají kredity. Tak se do toho pusťte. Musíte se přihlásit do CeMapu a zvolte v menu Ocenit a klikněte na Transakční mapa.