Pracovat s cenovou mapou se vyplatí.

9.1.2023

Dnešní cenové mapy obsahují celou škálu statistik a dat ohledně nemovitosti, dokáží kombinovat nabídkové i transakční ceny a zaznamenávají trend vývoje realitního trhu. Cenové mapy se staly plnohodnotným nástrojem pro analýzu nemovitosti určené k prodeji či pronájmu, nebo pro daňové a znalecké potřeby.

Z cenové mapy nevyčtete jen samotné ocenění nemovitostí, zohledňuje také trend ceny, zda klesá či stoupá nabídka, poměr poskytnutých slev, nebo jestli zkoumaná lokalita vykazuje nějaké odchylky apod. Díky těmto informacím dokáže profesionál z oboru realit vhodně zvolit správnou strategii prodeje a výrazně pomoct majitelům při prodeji jejich nemovitosti.

Naše aplikace CeMap obsahuje navíc funkce jako investiční nástroj, modelaci držení nemovitosti apod., na základě jejichž dat se můžete rozhodnout, jak s nemovitostí nejlépe naložit.

Mezi výhody využívání cenových map nemovitostí patří:

Ještě CeMap nemáte? Zaregistrujte se do našeho systému a získejte přístup ke všem funkcím a statistikám. Navíc si můžete vyzkoušt zkušební verzi CeMapu na 10 dní zdarma.