Realitní aplikace pro makléře a menší realitní kanceláře.

4.4.2023

Patříte mezi makléře, kteří se doposud zdržují zdlouhavým ručním zadáváním a exportem každé nemovitosti na realitní servery samostatně? Tyto procesy mohou zabrat ve výsledku několik hodin, což je nepraktické a neúčinné. Právě pro vás může být Realink tím pravým řešením. Jedná se o jednoduchý a efektivní nástroj, jehož hlavním cílem je usnadnit makléři práci se zadáním, správou a exportem nabídek. Současně zde můžete evidovat také vaše poptávky.

KOMU JE REALINK URČEN?
  • makléři jednotlivci
  • menší a nenáročné realitní

Realink aktuálně podporuje export na reality.IDNES.cz a sreality.cz, do budoucna pak přibude bazoš.cz. Na tyto servery probíhá export na jeden klik, díky čemuž můžete své nabídky rozšířit mezi větší publikum a získat tak nové klienty.


Realink vznikl za podpory projektu Realiťák roku, CeMap.cz a reality.IDNES.cz, kde jsme od vás, makléřů a malých realitních kanceláří, zaznamenali poptávku právě po takovém softwaru.


Dnes umí Realink spravovat nemovitosti, exportovat je a pracovat s poptávkami. Díváme se ale dopředu a do systému bude brzy napojeno rozhraní naší aplikace CEMAP – cenové mapy a mnoho dalších užitečných nástrojů pro práci makléře.


Realink nenahrazuje plnohodnotný realitní systém, ale měl by usnadnit práci všem, kteří žádný nevyužívají. Z komplexních systémů doporučujeme Poski REAL, ve kterém je nejen integrovaný CeMap - cenové mapy, ale obsahuje mnoho dalších funkcí jako jsou weby makléřů, generování smluv, digitální podpisy atd.


Zaujal vás systém Realink? Připojte se k dalším makléřům a začněte ho využívat ještě dnes!

CHCI VYZKOUŠET REALINK


.

Chcete vyzkoušet také náš CeMap? Zaregistrujte se do našeho systému a získejte přístup ke všem funkcím a statistikám. Navíc si můžete vyzkoušet zkušební verzi CeMapu na 10 dní zdarma.