Transakční ceny v přehledné mapě

15.9.2023

V čem naše aplikace vyniká a usnadní Vám práci?

Ještě nemáte CeMap?

Zaregistrujte se do našeho systému a získejte přístup k dalším statistikám. Navíc si můžete vyzkoušt zkušební verzi CeMapu na 10 dní zdarma.

Jednou z hlavních předností naší aplikace je intuitivní práce v interaktivní mapě. Už se nemusíte ztrácet v hromadě papírových dokumentů či překlikáváním různých webů. Interaktivní mapa Vám umožní velmi jednoduché vyhledávání na základě zadání adresy či místa, ve kterém chcete s pozemky pracovat. Následně můžete ovlivnit, jak stará data chcete zobrazit, případně si můžete filtrovat i jednotlivé typy pozemků. V mapě uvidíte současně značky jednotlivých transakcí, čísla parcel nebo staveb a zobrazit si můžete i jednotlivé stavební objekty. V případě, že jste spíše “tabulkový” typ, tak jednoduše překlikněte na tabulkový výpis a můžete stejně jednoduchým způsobem vyhledávat transakční ceny u parcel zde.

Jedním z našich hlavních lákadel je přímý přístup k transakčním cenám z katastru nemovitostí právě prostřednictvím naší aplikace. Vyberete si pozemky, které Vás zajímají a díky přímému propojení CeMapu s KN data rovnou nakoupíte.

Další silnou stránkou naší aplikace je snadné zpracování transakcí s více parcelami. Všechny pozemky, kterých se řízení týkalo, si jednoduše seskupíte do jedné transakce. Nemůže se tak stát, že byste někdy na nějaký pozemek zapomněli.

Nakoupená data Vám zůstanou už napořád a můžete se k nim kdykoliv vrátit. Nezapomněli jsme totiž ani na rozšířené filtry pro snadné vyhledávání. Zakoupená data si jednoduše vyhledáte, seřadíte a hlavně je na jeden klik můžete exportovat do excelu a následně použít do specializovaných programů pro odhadce či soudní znalce.