Vylepšený report pro Vaše úspěšné jednání.

26.6.2023

Přinášíme Vám další novinku, kterou jsme si pro Vás připravili! Tentokrát jsme zamakali na úpravě reportu pro ocenění nemovitosti. Věříme, že Vám usnadní prezentaci všech důležitých informací a ještě více zjednoduší jednání s Vašimi klienty.


Co je nového?

Detaily jsou základ

U každé nemovitosti, kterou zahrnete do porovnání, se v PDF exportu zobrazí detailní výpis důležitých informací, aby bylo na první pohled patrné, že párujete relevantní data.


Informace z KN včetně mapy

PDF export jsme rozšířili o technicko-ekonomické ukazatele z KN včetně katastrální mapy se zakreslením pozemků a budov. Tyto informace přidáte k oceňované nemovitosti jedním klikem.


Jak může report, neboli prezentace oceňované nemovitosti vypadat, jsme psali v tomto článku: Využívejte CeMap naplno!


.

Nezapomeňte na ostatní vychytávky reportu:


Variabilní zobrazení exportu

Pomocí intuitivního rozhraní si můžete snadno zvolit, jaké informace chcete do reportu přidat a prezentovat klientům.


Personalizované reporty ve vlastním brandu

Nastavte si do exportu vlastní hlavičkový papír, přidejte logo a uzpůsobte Vašim barvám. Materiál tak bude reflektovat Vaši profesionální identitu.


Okamžité použití exportu

Vyladěný export vygenerujete do PDF a můžete jej ihned vytisknout, nebo přímo ze systému odeslat klientovi na e-mail.

.

Vylepšený report mají k dispozici všichni uživatelé, ať už využíváte kredity či jeden z paušálů. Chcete začít využívat náš vylepšený report ještě dnes? Zaregistrujte se do našeho systému a získejte přístup ke všem funkcím a statistikám. Navíc si můžete vyzkoušet zkušební verzi CeMapu na 10 dní zdarma.