ZAVŘÍT MENU

Na trhu je mnohem více investičních příležitostí než myslíte.

17.11.2023

Na trhu je mnohem více nemovitostí, které mají investiční potenciál, než kolik si myslíte. Proto jsme vytvořili propracovaný real-time monitoring trhu, který dokáže sledovat neomezený počet nemovitostí. Tím pádem vám neunikne žádná příležitost a vy se tak můžete plně věnovat samotnému obchodování. Pojďme se na Hlídač invesic podívat blíže, popíšeme Vám tři jasné výhody.

.


Pro koho je nástroj vhodný a jaké konkrétní přínosy má pro jednotivé uživatele jsme psali v minulém článku. Rovněž tam naleznete, jak Hlídač nastavíte a jak funguje. Určitě si článek přečtěte: ZDE


.

Zkrátíme vám cestu k nové investici:

.

Věděli jste, že?

Běžný investor stráví ručním vyhledáváním a kontrolou nemovitostí 20 až 35 hodin za měsíc, aby dosáhl požadovaných výsledků. S našim systémem to zvládnete za 2-5 hodin. Ušetříme vám až 4 pracovní dny každý měsíc, které můžete efektivně věnovat dalšímu byznysu nebo třeba rodině.

.

.

Zajistíme vám příležitosti k vyšším příjmům:

.

Věděli jste, že?

Díky konkrétní znalosti historie nabízené nemovitosti a aktuálním datům z trhu si dokáže běžný investor vyjednat při koupi dodatečnou slevu 12 ž 19 % u kupované nemovitosti. Pokud vezmeme v úvahu průměrnou cenu investičního bytu 2,5 mio Kč, ušetříte tak více než 400 tis. Kč u každého z nich. A teď si představte, že díky nám nakoupíte navíc 3 nemovitosti každý rok.


.

Dáme vám jedinečné a exkluzivní informace:

.

Věděli jste, že?

Disponujeme aktuálními daty o vývoji trhu v celé České republice. Dokážeme Vás informovat o krajích, okresech či městech, kde např. dochází k zajímavému poklesu cen nemovitostí, či se zvyšuje poměr zlevněných nemovitostí. Tyto informace můžete využít k rozšíření svého portfolia investičních bytů. Díky naší anaýlze dané oblasti se v místě velmi rychle zorientujete. Přidáme Vám k tomu data o výši nájemného nebo očekávaný yield.

.

.

.