Nástroj pro vyhledávání investičních příležitostí

1.11.2023

Vytvořili jsme zcela prakticky využitelný a propracovaný real-time monitoring trhu, který dokáže sledovat neomezený počet nemovitostí. Ná základě kritérií, které si sami definujete Vám bude vybírat vhodné nemovitosti. Upozorní Vás na nové v nabídce, bude hlídat jakoukoliv zajímavou změnu u starších, případně Vám naservíruje špatně naceněné nemovitosti, které stojí za to koupit. Tím pádem vám neunikne žádná příležitost.

.

Pro koho je nástroj vhodný?

Pro makléře: Hlídač investic je nenahraditelným pomocníkem pro makléře, kteří hledají ideální nemovitosti pro své klienty. Díky nástroji mohou efektivněji a rychleji identifikovat nabídky odpovídající specifickým kritériím, což zvyšuje jejich produktivitu a zlepšuje služby poskytované klientům.

Pro makléře-investory: Znáte pořekadlo kovářova kobyla...? Pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitostí sami je Hlídač investic nepostradatelným spojencem.

Pro investory jednotlivce i investiční skupiny: Nástroj je navržen také pro individuální investory a investiční skupiny, kteří hledají efektivní způsob, jak monitorovat a analyzovat nemovitostní trh v reálném čase. Bez ohledu na velikost portfolia umožňuje Hlídač investic snadný přístup k důležitým informacím a pomáhá optimalizovat investiční strategie. Zaměřit se můžete na jednotlivé části či celou repbliku.

.

Ještě Hlídač investic nemáte? Zaregistrujte se a vyzkoušejte jej zdarma. Přihlaste se ZDE!

.

.

Jaký přínos má naše aplikace pro další uživatele?

Rapidní rozšíření portfolia investic - definujte si vlastní kritéria pro výběr investic a náš systém vše dohlídá za vás. Jakmile se objeví ta pravá příležitost, upozorní vás. Dokážete tak velmi snadno sledovat desítky nemovitostí najednou.

Výhody pro vyjednávání - získáte argumenty, které jinde nenaleznete, případně jsou složitě dosažitelné. U každé hlídané nemovitosti budete vědět, jak dlouho je v nabídce, jaký je vývoj ceny nemovitosti i celé oblasti, reálnou výši nájmu, celkový výnos, požadovaný Yield atd.

Budete u každého obchodu první - aplikace vás bude ihned notifikovat o každé změně či nové příležitosti. Dokážete tak velmi rychle zareagovat a tím se výrazně zvyšuje vaše šance na úspěšnou investici.

.

Jak si hlídač nastavíte a jak funguje?

Hlídač investic from CeMap - cenové mapy on Vimeo.

.

Ještě Hlídač investic nemáte? Zaregistrujte se a vyzkoušejte jej zdarma. Přihlaste se ZDE!