ZAVŘÍT MENU

Propojili jsme dva světy - makléře a investory

15.7.2024

Revoluční propojení makléřů a investorů: Cemap vám přináší novou funkci!

Od roku 2014 nabízíme služby realitním makléřům a v roce 2023 jsme k tomu přidali také službu Hlídače investic pro realitní investory. Jelikož se jedná o jednu a tu samou věc viděnou pouze ze dvou různých stran, rozhodli jsme se oba tyto světy propojit!

Nově tak přicházíme s funkcí, jejímž primárním cílem je umožnit nákup vhodných investičních nemovitostí ještě před jejich uvedením na veřejný trh.

Co přináší tato nová funkce makléřům?


Nová funkce přináší makléřům řadu výhod, které zjednodušují a urychlují jejich práci:

Navíc makléři získají možnost zjistit předběžný zájem investorů ještě před samotným nabráním nemovitosti, což může být klíčové jak pro náběr nemovitosti samotné, tak i při plánování prodejní strategie a nastavení ceny.

Proč je tato funkce výhodná pro investory?


Investoři se tak dozví o atraktivních investičních příležitostech ještě dříve, než se dostanou na veřejný trh.

Tento exkluzivní přístup jim umožňuje v případě rychlého jednání získat nemovitosti, které by jinak byly předmětem široké konkurence, což v sobě přináší také výrazný potenciál nákupu za výhodnou cenu.

V neposlední řadě šetříme investorům jejich drahocenný čas, neboť díky pre-scoringu se k nim dostanou pouze takové nabídky, které splňují kritéria “investičních nemovitostí”.

Jak to funguje v praxi?


Pro makléře: Aby makléř mohl využít této nové funkce, stačí, když v posledním kroku tvorby cenové mapy klikne na odkaz “Nabídnout nemovitost investorům”. Následně se mu otevře investiční dotazník ve kterém odpoví na několik základních dotazů typu:

Jakmile projde nemovitost kontrolou a vyhodnocením na straně CeMapu, bude automaticky rozeslána všem investorům, kteří hledají nemovitost odpovídající těmto parametrům.

Pro investory: Investor si po přihlášení do aplikace vytvoří libovolný počet poptávek na Přímé nabídky investorům (POZOR! Tato nová služba se nepáruje na Hlídač investic z veřejné inzerce!!! Zde je třeba vytvořit si zadání samostatně!).

Jakmile se objeví nová nabídka, která odpovídá jeho požadavkům, je okamžitě informován. Následně má pak 2 možnosti reagování:

  1. Odeslat makléři předvyplněný formulář se žádostí o kontakt ze strany makléře.
  2. Nechat si zobrazit kontakt na realitního makléře a sám jej obratem telefonicky či emailem kontaktovat. Díky tomu má tak možnost sám jednat rychle a bez zbytečného otálení.

Tím je zajištěna rychlá a efektivní komunikace mezi oběma stranami. Investor může okamžitě projevit zájem a domluvit si podmínky transakce, což výrazně zrychluje celý proces.

Nová funkce aplikace CeMap tak představuje revoluční nástroj, který usnadňuje život makléřům i investorům. Spojuje oba světy a otevírá nové možnosti pro rychlé a efektivní uzavírání obchodů s nemovitostmi. Pokud jste makléř nebo investor, neváhejte a vyzkoušejte tuto novinku, která vám může přinést jedinečné investiční příležitosti a přitom ještě ušetřit spoustu peněz i času.


Nejste ještě aktivním uživatelem CeMapu?

Možnost registrace pro realitní makléře najdete zde.
Jste-li investor, pak se se zaregistrujte zde.


Jak na to z pohledu realitního makléře najdete zde.

Jak na to z pohledu investora se dozvíte zde.