Na trhu je mnohem více investičních příležitostí než myslíte.

17.11.2023

Na trhu je mnohem více nemovitostí, které mají investiční potenciál, než kolik si myslíte. Proto jsme vytvořili propracovaný real-time monitoring trhu, který dokáže sledovat neomezený počet nemovitostí. Tím pádem vám neunikne žádná příležitost a vy se tak můžete plně věnovat samotnému obchodování. Pojďme se na Hlídač invesic podívat blíže, popíšeme Vám tři jasné výhody.

.


Pro koho je nástroj vhodný a jaké konkrétní přínosy má pro jednotivé uživatele jsme psali v minulém článku. Rovněž tam naleznete, jak Hlídač nastavíte a jak funguje. Určitě si článek přečtěte: ZDE


.

Zkrátíme vám cestu k nové investici:

.

Věděli jste, že?

Běžný investor stráví ručním vyhledáváním a kontrolou nemovitostí 20 až 35 hodin za měsíc, aby dosáhl požadovaných výsledků. S našim systémem to zvládnete za 2-5 hodin. Ušetříme vám až 4 pracovní dny každý měsíc, které můžete efektivně věnovat dalšímu byznysu nebo třeba rodině.

.

.

Zajistíme vám příležitosti k vyšším příjmům:

.

Věděli jste, že?

Díky konkrétní znalosti historie nabízené nemovitosti a aktuálním datům z trhu si dokáže běžný investor vyjednat při koupi dodatečnou slevu 12 ž 19 % u kupované nemovitosti. Pokud vezmeme v úvahu průměrnou cenu investičního bytu 2,5 mio Kč, ušetříte tak více než 400 tis. Kč u každého z nich. A teď si představte, že díky nám nakoupíte navíc 3 nemovitosti každý rok.


.

Dáme vám jedinečné a exkluzivní informace:

.

Věděli jste, že?

Disponujeme aktuálními daty o vývoji trhu v celé České republice. Dokážeme Vás informovat o krajích, okresech či městech, kde např. dochází k zajímavému poklesu cen nemovitostí, či se zvyšuje poměr zlevněných nemovitostí. Tyto informace můžete využít k rozšíření svého portfolia investičních bytů. Díky naší anaýlze dané oblasti se v místě velmi rychle zorientujete. Přidáme Vám k tomu data o výši nájemného nebo očekávaný yield.

.

.

.